Kód: DA25491
Kód: DA25491
Praktický plech na pečení mražené pizzy i hranolek z oceli se zlato měděným prémiovým nepřilnavým povrchem BIOPAN® GOLD, který se snadno udržuje a má dlouhou životnost.
Praktický plech na pečení mražené pizzy i hranolek z oceli se zlato měděným prémiovým nepřilnavým povrchem BIOPAN® GOLD, který se snadno udržuje a má dlouhou životnost.
PIZZA & HRANOLKY PLECH na pečení pizzy i hranolek, průměr 34,5 cm, v 2,2 cm, délka včetně rukojeti 37 cm, šířka rukojeti 12 cm, s perforovaným dnem a okrajem pro jednoduché vysypání hranolek.
Formy jsou vhodné do elektrické, plynové i horkovzdušné trouby.
Použití i péče:
Po vychladnutí přetři vlhkým hadříkem. Tyhle povrchy chemii nepotřebují. To je jejich výhoda. Snadno se udržují. Nepatří do myčky nádobí.
NEPŘILNAVÝ = nic se na ně NEPŘIPALUJE (NENAPÉKÁ, NEPŘIPÉKÁ tak, že by to nešlo jednoduše odstranit)
Pokud budeš péct předsmažené hranolky, tak v nich už tuk je. Pokud budeš péct hranolky z brambor, tak doporučujeme přestříknout olejem ve spreji, aby se hranolky nespékaly k sobě.
Mraženou předpečenou PIZZU zmákneš bez tuku. Dírky zespodu ji krásně "propečou" Pizzu z těsta na spodní straně budeš mít stejně "pomoučenou" z válení těsta, takže se taky nechytne.
POZOR, pokud budeš dělat hranole ze syrových brambor, tak je třeba s olejem opatrně. Má to dírky ve spodu! (Kvůli proudění horkého vzduchu skrz dno formy!)
POZOR, pokud budeš dělat pizzu z čerstvého těsta, pak dej na plech ještě pečící papír. Řídká těsta a omáčky by mohou ucpat ventilační dírky na plechu. Tento plech je vyvinut na pečení mražených potravin (pizza, hranolky, atd), proto je v případě čerstvých těst a tekutých náplní nutný ještě pečící papír.
TUK JE NEJLEPŠÍ KÁMOŠ!
Nepřilnavost jakéhokoliv pečícího povrchu (platí i pro konkurenční povrchy) je přímo úměrná obsahu tuku v pečených potravinách.
A) Čím více tuku v pečených surovinách je, tím méně hrozí, že by se těsto přichytilo ke stěnám formy, plechu nebo nádoby.
B) Čím méně tuku je v těstě, tím více je náchylné na to, že se k formě přichytí.
Opatrní musíme být v případě lehkých piškotových těst s menším obsahem tuku. Podobně je potřeba myslet i na pizza těsto. Je netučné, a proto je potřeba povrch formy před pečením potřít olejem.
V takových případech rozhodně doporučujeme formu vymazat tukem, protože tuku (oleje, máslo) v lehkých těstech je méně.
Tučná těsta a jídla můžeme bez obav péct bez nutnosti vymazávání formy. Uvolněný tuk z pokrmu se postará o to, že se pokrm nepřichytí a pokrmy jdou snadno vyklopit z formy i bez nutnosti vymazání.
Péče o toto nádobí je mnohem snadnější než v případě forem bez nepřilnavé vrstvy. Snadno se omývá a udržuje.
Přesto je potřeba mít na paměti, že:
„TUK je pro pečení NEJLEPŠÍ KÁMOŠ“ 😊
S hrdostí vám zaručujeme, že všechny naše produkty určené pro styk s potravinami splňují přísné normy a nařízení Evropské unie. Zavazujeme se k dodržování nařízení (ES) č. 1935/2004, (ES) č. 2023/2006, (EU) č. 10/2011 a dalších relevantních směrnic, které zajišťují, že naše výrobky jsou bezpečné a neohrožují vaše zdraví. Všechny naše produkty jsou testovány a certifikovány, aby splňovaly nejvyšší standardy bezpečnosti a kvality. Děkujeme, že nám důvěřujete a vybíráte si naše bezpečné a kvalitní výrobky.