Kód: DA7799
Kód: DA7799
HLUBOKÁ OBDÉLNÍKOVÁ FORMA BIOPAN® Využijete na pečení sladkých, slaných bochníků, ale také na huspeniny a nepečené dezerty. Max. vnější rozměry: Š 31,5 x H 15 x V 7,5 cm, max. objem 2000 ml Nepřilnavý keramický vnitřní povrch BIOPAN® zajistí, že se potravina nepřichytí, nepřipálí a neobsahuje žádné toxické složky. Snadná údržba, dlouhá životnost. ...
HLUBOKÁ OBDÉLNÍKOVÁ FORMA BIOPAN® Využijete na pečení sladkých, slaných bochníků, ale také na huspeniny a nepečené dezerty. Max. vnější rozměry: Š 31,5 x H 15 x V 7,5 cm, max. objem 2000 ml Nepřilnavý keramický vnitřní povrch BIOPAN® zajistí, že se potravina nepřichytí, nepřipálí a neobsahuje žádné toxické složky. Snadná údržba, dlouhá životnost. ...
HLUBOKÁ OBDÉLNÍKOVÁ FORMA BIOPAN® Využijete na pečení sladkých,
slaných bochníků, ale také na huspeniny a nepečené dezerty.
Max. vnější rozměry: Š 31,5 x H 15 x V 7,5 cm,
max. objem 2000 ml
Nepřilnavý keramický vnitřní povrch BIOPAN® zajistí, že se potravina nepřichytí, nepřipálí a neobsahuje žádné toxické složky. Snadná údržba, dlouhá životnost.
Silnostěnné provedení zajistí, že se formy a pekáče nezkroutí nebo nezdeformují, jako u běžných slabostěnných kovů = dlouhá životnost forem a pekáčů.
Použití na těchto varných plochách: plyn, el. sporák, sklokeramická deska, indukční deska, halogen
Změna barvy povrchu je přirozená:
Vlivem tuku a vyšších teplot dochází u všech nepřilnavých povrchů k barevným změnám. Jasně zelený povrch změní barvu do tmavšího odstínu.
TUK JE NEJLEPŠÍ KÁMOŠ!
Nepřilnavost jakéhokoliv pečícího povrchu (platí i pro konkurenční povrchy) je přímo úměrná obsahu tuku v pečených potravinách.
A) Čím více tuku v pečených surovinách je, tím méně hrozí, že by se těsto přichytilo ke stěnám formy, plechu nebo nádoby.
B) Čím méně tuku je v těstě, tím více je náchylné na to, že se k formě přichytí.
Opatrní musíme být v případě lehkých piškotových těst s menším obsahem tuku. Podobně je potřeba myslet i na pizza těsto. Je netučné, a proto je potřeba povrch formy před pečením potřít olejem.
V takových případech rozhodně doporučujeme formu vymazat tukem, protože tuku (oleje, máslo) v lehkých těstech je méně.
Tučná těsta a jídla můžeme bez obav péct bez nutnosti vymazávání formy. Uvolněný tuk z pokrmu se postará o to, že se pokrm nepřichytí a pokrmy jdou snadno vyklopit z formy i bez nutnosti vymazání.
Péče o toto nádobí je mnohem snadnější než v případě forem bez nepřilnavé vrstvy. Snadno se omývá a udržuje.
Přesto je potřeba mít na paměti, že:
„TUK je pro pečení NEJLEPŠÍ KÁMOŠ“ 😊
S hrdostí vám zaručujeme, že všechny naše produkty určené pro styk s potravinami splňují přísné normy a nařízení Evropské unie. Zavazujeme se k dodržování nařízení (ES) č. 1935/2004, (ES) č. 2023/2006, (EU) č. 10/2011 a dalších relevantních směrnic, které zajišťují, že naše výrobky jsou bezpečné a neohrožují vaše zdraví. Všechny naše produkty jsou testovány a certifikovány, aby splňovaly nejvyšší standardy bezpečnosti a kvality. Děkujeme, že nám důvěřujete a vybíráte si naše bezpečné a kvalitní výrobky.