0

0,00 €

celkom: 0,00 €
vrátane DPH
Prejdi do košíka
Košík
Účet
25 dávek PROTEIN SUPREME + STEVIA & INULIN + probio LACTOSPORE®, proteinový nápoj se sladidlem stevia, 750 g

Kód: DS0376

Novinka
Vyrobené v ČR
Výživový doplnok
Novinka
Vyrobené v ČR
Výživový doplnok

25 dávek PROTEIN SUPREME + STEVIA & INULIN + probio LACTOSPORE®, proteinový nápoj se sladidlem stevia, 750 g

Kód: DS0376

Vyzkoušejte náš originální, lahodný proteinový nápoj s čokoládovou příchutí. Zdrojem proteinů je oblíbený syrovátkový koncentrát, který vyniká vysokým obsahem bílkovin.

Celý popis
Český výrobek
Český výrobek
Obrázok varianty
DS0376
Cena pre teba
39,60 vrátane DPH
Doprava ZADARMO nad 59,00 € (bežná cena 2,99 €)
Možnosť vrátenia tovaru do 14 dní

Detailný popis

Vyzkoušejte náš originální, lahodný proteinový nápoj s čokoládovou příchutí. Zdrojem proteinů je oblíbený syrovátkový koncentrát, který vyniká vysokým obsahem bílkovin.

PROTEIN SUPREME + STEVIA & INULIN + LACTOSPORE®
Proteinový nápoj se sladidlem, 25 dávek, 750 g.

Nápoj obsahuje přírodní rozpustnou vlákninu inulin z čekanky, vitamín B6, kakaový prášek a jeho blahodárné účinky na organismus jsou podpořeny přídavkem probiotické kultury LactoSpore® obsahující kmen Bacillus coagulans.

Je určen nejen pro ty, kteří chtějí zhubnout, ale i pro všechny, kteří hledají kvalitní zdroj bílkovin s řadou dalších výhod.

Náš protein je dokonalým doplňkem pro zdravý životní styl.

Benefity nápoje:

  • vysoký podíl bílkovin v jedné dávce, nízký obsah tuků a sacharidů
  • umožňuje kvalitní doplnění bílkovin kdekoliv a kdykoliv během dne 
  • pomáhá snížit pocit hladu, podporuje redukci váhy a udržení svalové hmoty při hubnutí 
  • ideální pro regeneraci po fyzické aktivitě
  • vláknina z čekanky inulin a probiotikum LactoSpore® podporují zdravé střevní prostředí, růst zdraví prospěšných střevních bakterií, pomáhají při trávení
  • vitamín B6 (pyridoxin) je nezbytný pro správný metabolismus bílkovin
  • neobsahuje cukr, slazený pouze stévií, která nemá negativní vliv na mikrobiom a nezvyšuje hladinu cukru v krvi
  • bez konzervantů, barviv, umělých sladidel a dalších zbytečných přídatných látek
  • obarven pouze kakaovým práškem 
  • velmi dobře rozpustný
  • je vhodný i na pečení, přípravu dezertů, kaší aj.

Je vhodný pro:

  • každého, kdo usiluje o snížení hmotnosti
  • sportovce a aktivní jedince
  • každého, kdo si chce zajistit dostatečný příjem kvalitních bílkovin 

Složky a jejich přínosy:

Syrovátkový koncentrát WPC 80 (whey protein concentrate 80)

  • obsahuje 80 % kvalitních bílkovin a další tělu prospěšné látky, vitamíny a minerály
  • dodá tělu všechny potřebné esenciální aminokyseliny v tom nejoptimálnějším poměru
  • je skvěle využitelný a stravitelný 
  • je připravován šetrnou metodou CFM (Cross Flow Microfiltration) a zachovává si tak své přirozené vlastnosti

Inulin
Rostlinná vláknina, která podporuje zdravé trávení, má vynikající účinek na regulaci střevní mikrobioty a stimuluje růst zdraví prospěšných střevních bakterií. Kromě toho také pomáhá udržovat stabilní hladinu cukru v krvi, vliv na metabolismus lipidů a s ním související hubnutí (1).

LactoSpore®
Probiotikum obsahující kmen Bacillus coagulans, který podporuje zdravé střevní prostředí a posiluje imunitní systém. Pomáhá při trávení a zlepšuje celkovou střevní mikroflóru (2). 

Kakaový prášek
Kakao obsahuje řadu látek, které chrání buňky před oxidačním stresem. Působí pozitivně na kardiovaskulární systém, snižuje riziko cukrovky, má protizánětlivé účinky a ovlivňuje i naši náladu (4).

Vitamin B6
Tento vitamín je zapojen do více než 150 biochemických reakcí, mimo své pozitivní účinky na nervový systém a imunitu přispívá k normálnímu energetickému metabolismu a je klíčový pro správné fungování metabolismu bílkovin a glykogenu. Pomáhá také při tvorbě červených krvinek a přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání (3).

Stévie
Rostlina, která neobsahuje žádné kalorie, přitom je 100 – 300x sladší než cukr. Řada studií poukázala na její rozsáhlé zdravotní přínosy v boji proti cukrovce, obezitě, hypertenzi, oxidačnímu stresu a mikrobiálním infekcím. (5, 6)

Složení 1 odměrky:

  • Syrovátkový protein WPC 80 (výrobek z mléka): 22,64 g
  • Inulin: 5,14 g
  • Kakaový prášek alkalizovaný: 1,71 g
  • Probiotický komplex LactoSpore® s obsahem Bacillus coagulans: 0,11 g
  • Pyridoxal-5-fosfát (vitamín B6): 1,4 mg
  • Čokoládové aroma
  • Sladidlo: steviol-glykosidy

Jedna dávka nápoje obsahuje 18 g bílkovin, což odpovídá 36 % referenční hodnoty příjmu dospělé osoby. Dále obsahuje 1,71 miliard životaschopných bakterií Bacillus coagulans

Co jsou bílkoviny?

Bílkoviny neboli proteiny patří spolu se sacharidy a tuky do našeho každodenního jídelníčku. Neslouží primárně jako živina, ale doslova tvoří naše tělo a zastávají řadu životně důležitých funkcí. Bílkoviny se nacházejí v každé buňce, „plují“ v krvi a také tvoří orgány. Jsou hlavní složkou svalů, šlach, kostí, kůže a vlasů. Jejich funkce jsou rozmanité – zajišťují pohyb, přenášejí v těle nejrůznější látky (kyslík, hormony, vitamíny, železo...), jsou součástí enzymů, imunitního systému a také mohou sloužit jako zdroj energie. Jejich adekvátní příjem není radno podceňovat. Nedostatek bílkovin může vést k řadě zdravotních komplikací od únavy až po vznik vážnějších onemocnění. Nutno podotknout, že tělo si bílkoviny nedokáže skladovat do zásoby, tak jako to umí se sacharidy nebo tuky. I proto je pravidelný příjem proteinů velmi důležitý. (7)

Vyzkoušejte náš protein a zažijte všechny jeho přínosy na vlastní kůži!

REFERENCIE:

1. Yu-Qing Qin, Liu-Yan Wang Xin-Yu Yang, Yi-Jie Xu, Gang Fan, Yan-Ge Fan, Jing-Nan Ren, Qi An, Xiao Li.
Inulin: properties and health benefits.
Food Funct. 2023;14(7):2948-2968.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/36876591/

2. Jiang Cao a b 1, Zhiming Yu c 1, Wenyin Liu a b, Jianxin Zhao a b, Hao Zhang a b d e f, Qixiao Zhai a b g, Wei Chen.
Probiotic characteristics of Bacillus coagulans and associated implications for human health and diseases.
Journal of Functional Food. Volume 64, January 2020, 103643.
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1756464619305675

3. Kamilla Stach, Wojciech Stach, Katarzyna Augoff.
Vitamin B6 in Health and Disease.
Nutrients 2021 Sep 17;13(9):3229.
https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC8467949/

4. David L Katz, Kim Doughty, Ather Ali.
Cocoa and Chocolate in Human Health and Disease Antioxid Redox Signal.
2011 Nov 15;15(10):2779–2811.
https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC4696435/

5. Jamil Ahmad, Imran Khan, Renald Blundell, Joseph Azzopardi, Mohamad Fawzi Mahomoodally.
Stevia rebaudiana Bertoni.: an updated review of its health benefits, industrial applications and safety.
Trends in Food Science & Technology. Volume 100, June 2020, Pages 177-189.
https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0924224420304593?via%3Dihub

6. Akibul Islam Chowdhury, Mohammad Rahanur Alam, M Maruf Raihan, Tanjina Rahman, Saiful Islam, Oumma Halima.
Effect of stevia leaves (Stevia rebaudiana Bertoni) on diabetes: A systematic review and meta‐analysis of preclinical studies.
Food Sci Nutr. 2022 Apr 24;10(9):2868–2878.
https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC9469865/

7. Ledvina M. et al., Biochemie pro studující medicíny, 2009.

Príslušenstvo zadarmo

Náhradné diely