Ježíšek to ještě stíhá!
Pro odeslání zásilky před Vánoci objednej do 19.12. do 12:00

0

0,00 €

celkom: 0,00 €
vrátane DPH
Prejdi do košíka
Košík
Účet
25 dávek PROTEIN SUPREME + STEVIA & INULIN + LACTOSPORE® proteinový nápoj se sladidlem stevia, 750 g

Kód: DS0376

Novinka
Vyrobené v ČR
Výživový doplnok
Novinka
Vyrobené v ČR
Výživový doplnok

25 dávek PROTEIN SUPREME + STEVIA & INULIN + LACTOSPORE® proteinový nápoj se sladidlem stevia, 750 g

Kód: DS0376

Vyzkoušejte náš originální, lahodný proteinový nápoj s čokoládovou příchutí. Zdrojem proteinů je oblíbený syrovátkový koncentrát, který vyniká vysokým obsahem bílkovin.

Celý popis
Český výrobek
Český výrobek
Cena pre teba
39,60 vrátane DPH
Doprava ZADARMO nad 59,00 € (bežná cena 2,99 €)
Možnosť vrátenia tovaru do 14 dní

Detailný popis

Vyzkoušejte náš originální, lahodný proteinový nápoj s čokoládovou příchutí. Zdrojem proteinů je oblíbený syrovátkový koncentrát, který vyniká vysokým obsahem bílkovin.

PROTEIN SUPREME + STEVIA & INULIN + LACTOSPORE®
Proteinový nápoj se sladidlem, 25 dávek, 750 g.

Nápoj obsahuje přírodní rozpustnou vlákninu inulin z čekanky, vitamín B6, kakaový prášek a jeho blahodárné účinky na organismus jsou podpořeny přídavkem probiotické kultury LactoSpore® obsahující kmen Bacillus coagulans.

Je určen nejen pro ty, kteří chtějí zhubnout, ale i pro všechny, kteří hledají kvalitní zdroj bílkovin s řadou dalších výhod.

Náš protein je dokonalým doplňkem pro zdravý životní styl.

Benefity nápoje:

  • vysoký podíl bílkovin v jedné dávce, nízký obsah tuků a sacharidů
  • umožňuje kvalitní doplnění bílkovin kdekoliv a kdykoliv během dne 
  • pomáhá snížit pocit hladu, podporuje redukci váhy a udržení svalové hmoty při hubnutí 
  • ideální pro regeneraci po fyzické aktivitě
  • vláknina z čekanky inulin a probiotikum LactoSpore® podporují zdravé střevní prostředí, růst zdraví prospěšných střevních bakterií, pomáhají při trávení
  • vitamín B6 (pyridoxin) je nezbytný pro správný metabolismus bílkovin
  • neobsahuje cukr, slazený pouze stévií, která nemá negativní vliv na mikrobiom a nezvyšuje hladinu cukru v krvi
  • bez konzervantů, barviv, umělých sladidel a dalších zbytečných přídatných látek
  • obarven pouze kakaovým práškem 
  • velmi dobře rozpustný
  • je vhodný i na pečení, přípravu dezertů, kaší aj.

Je vhodný pro:

  • každého, kdo usiluje o snížení hmotnosti
  • sportovce a aktivní jedince
  • každého, kdo si chce zajistit dostatečný příjem kvalitních bílkovin 

Složky a jejich přínosy:

Syrovátkový koncentrát WPC 80 (whey protein concentrate 80)

  • obsahuje 80 % kvalitních bílkovin a další tělu prospěšné látky, vitamíny a minerály
  • dodá tělu všechny potřebné esenciální aminokyseliny v tom nejoptimálnějším poměru
  • je skvěle využitelný a stravitelný 
  • je připravován šetrnou metodou CFM (Cross Flow Microfiltration) a zachovává si tak své přirozené vlastnosti

Inulin
Rostlinná vláknina, která podporuje zdravé trávení, má vynikající účinek na regulaci střevní mikrobioty a stimuluje růst zdraví prospěšných střevních bakterií. Kromě toho také pomáhá udržovat stabilní hladinu cukru v krvi, vliv na metabolismus lipidů a s ním související hubnutí (1).

LactoSpore®
Probiotikum obsahující kmen Bacillus coagulans, který podporuje zdravé střevní prostředí a posiluje imunitní systém. Pomáhá při trávení a zlepšuje celkovou střevní mikroflóru (2). 

Kakaový prášek
Kakao obsahuje řadu látek, které chrání buňky před oxidačním stresem. Působí pozitivně na kardiovaskulární systém, snižuje riziko cukrovky, má protizánětlivé účinky a ovlivňuje i naši náladu (4).

Vitamin B6
Tento vitamín je zapojen do více než 150 biochemických reakcí, mimo své pozitivní účinky na nervový systém a imunitu přispívá k normálnímu energetickému metabolismu a je klíčový pro správné fungování metabolismu bílkovin a glykogenu. Pomáhá také při tvorbě červených krvinek a přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání (3).

Stévie
Rostlina, která neobsahuje žádné kalorie, přitom je 100 – 300x sladší než cukr. Řada studií poukázala na její rozsáhlé zdravotní přínosy v boji proti cukrovce, obezitě, hypertenzi, oxidačnímu stresu a mikrobiálním infekcím. (5, 6)

Složení 1 odměrky:

  • Syrovátkový protein WPC 80 (výrobek z mléka): 22,64 g
  • Inulin: 5,14 g
  • Kakaový prášek alkalizovaný: 1,71 g
  • Probiotický komplex LactoSpore® s obsahem Bacillus coagulans: 0,11 g
  • Pyridoxal-5-fosfát (vitamín B6): 1,4 mg
  • Čokoládové aroma
  • Sladidlo: steviol-glykosidy

Jedna dávka nápoje obsahuje 18 g bílkovin, což odpovídá 36 % referenční hodnoty příjmu dospělé osoby. Dále obsahuje 1,71 miliard životaschopných bakterií Bacillus coagulans

Co jsou bílkoviny?

Bílkoviny neboli proteiny patří spolu se sacharidy a tuky do našeho každodenního jídelníčku. Neslouží primárně jako živina, ale doslova tvoří naše tělo a zastávají řadu životně důležitých funkcí. Bílkoviny se nacházejí v každé buňce, „plují“ v krvi a také tvoří orgány. Jsou hlavní složkou svalů, šlach, kostí, kůže a vlasů. Jejich funkce jsou rozmanité – zajišťují pohyb, přenášejí v těle nejrůznější látky (kyslík, hormony, vitamíny, železo...), jsou součástí enzymů, imunitního systému a také mohou sloužit jako zdroj energie. Jejich adekvátní příjem není radno podceňovat. Nedostatek bílkovin může vést k řadě zdravotních komplikací od únavy až po vznik vážnějších onemocnění. Nutno podotknout, že tělo si bílkoviny nedokáže skladovat do zásoby, tak jako to umí se sacharidy nebo tuky. I proto je pravidelný příjem proteinů velmi důležitý. (7)

Vyzkoušejte náš protein a zažijte všechny jeho přínosy na vlastní kůži!

REFERENCE:

1 Yu-Qing Qin, Liu-Yan Wang Xin-Yu Yang, Yi-Jie Xu, Gang Fan, Yan-Ge Fan, Jing-Nan Ren, Qi An, Xiao Li. Inulin: properties and health benefits. Food Funct. 2023;14(7):2948-2968.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/36876591/

2 Jiang Cao a b 1, Zhiming Yu c 1, Wenyin Liu a b, Jianxin Zhao a b, Hao Zhang a b d e f, Qixiao Zhai a b g, Wei Chen. Probiotic characteristics of Bacillus coagulans and associated
implications for human health and diseases. Journal of Functional Food. Volume 64, January 2020, 103643.
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1756464619305675

3 Kamilla Stach, Wojciech Stach, Katarzyna Augoff. Vitamin B6 in Health and Disease. Nutrients 2021 Sep 17;13(9):3229.
https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC8467949/

4 David L Katz, Kim Doughty, Ather Ali. Cocoa and Chocolate in Human Health and Disease Antioxid Redox Signal. 2011 Nov 15;15(10):2779–2811.
https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC4696435/

5 Jamil Ahmad, Imran Khan, Renald Blundell, Joseph Azzopardi, Mohamad Fawzi Mahomoodally. Stevia rebaudiana Bertoni.: an updated review of its health benefits, industrial applications and safety. Trends in Food Science & Technology. Volume 100, June 2020, Pages 177-189.
https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0924224420304593?via%3Dihub

6 Akibul Islam Chowdhury, Mohammad Rahanur Alam, M Maruf Raihan, Tanjina Rahman, Saiful Islam, Oumma Halima. Effect of stevia leaves (Stevia rebaudiana Bertoni) on diabetes: A systematic review and meta‐analysis of preclinical studies. Food Sci Nutr. 2022 Apr 24;10(9):2868–2878.
https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC9469865/

7 Ledvina M. et al., Biochemie pro studující medicíny, 2009.

Príslušenstvo zadarmo

Náhradné diely